pondělí 15. prosince 2014

Výstava betlémů 6. 12. - 14. 12. 2014

Výstaviště Floria v Kroměříži si pro adventní čas připravila velmi bohatou nabídku. Od 6. 12. - 14. 12. 2014 byly k vidění betlémy od papírových, dřevěných, voskových či ocelových. Kromě již tradičních betlémů jste mohli obdivovat i vánoční bytové dekorace - svátečně ozdobený stůl či dekorace na zdi vašich bytů.

Pro děti i dospělé byly připraveny workshopy - zdobení perníčků (a následná konzumace), skládání ubrousků na slavnostně prostřený stůl či zdobení baněk.

První víkendovou sobotu odstartovalo setkání čertů a andělů, vystoupení zumby dětí ze školy Slovan, vystoupení kapely Maxim Turbulenc. V neděli byl připraven hudební program dětí ze ZUŠ Kroměříž, přišel i Jirka Hadaš a jeho čerti. Nakonec následovala pohádka O hloupé víle Rozárce v podání Divadelního spolku Kroměříž.

Na druhý prosincový víkend bylo připraveno vystoupení Bartošova sboru, vystoupení dětí z MŠ Mánesova Kroměříž a nakonec vystoupili muzikanti z cimbálovky Jasénka. V neděli pak vystoupily dětí ze Šipky (středisko pro volný čas dětí a mládeže Kroměříž) a na závěr byla připravená dívčí kapela 5Angels.

Na oba víkendy byl také připraven vánoční jarmark, nechybělo ani občerstvení pro návštěvníky, prodej stromečků či dekorací.



   

   

   

   

   

   

   

Jirka Hadaš okouzlil nejednoho malého diváka.
   

Pohádka v podání DS Kroměříž měla u dětí také velký úspěch. Zpočátku prázdný prostor před pódiem bylo v závěru obsypané dětmi.
   

   

Žádné komentáře:

Okomentovat